Καλημέρα φίλοι και φίλες.

 


Καλημέρα φίλοι και φίλες .

Εύχομαι να έχετε μια όμορφη εβδομάδα.

Πέρασε 1 εβδομάδα πολύ δύσκολη για όλους .  Η κακοκαιρία χτύπησε πολλές περιοχές της Ελλάδας κάποιοι έμειναν χωρίς ρεύμα αρκετές ημέρες, κάποιοι εγκλωβίστηκαν . Κινδύνεψαν ηλικιωμένοι, παιδιά, άνθρωποι με προβλήματα υγείας . Θα πρέπει φίλοι και φίλες να αναγνωρίσουμε ότι δε κρίνουμε μια κυβέρνηση μόνο από τις κακές της στιγμές που λάθη έγιναν αλλά να βγάζουμε διαχρονικά το συμπέρασμά μας ποια είναι αυτή η κυβέρνηση που στάθηκε σε πολλές περιπτώσεις δίπλα στο πολίτη.

Φυσικά δεν λέμε ναι σε όλα ούτε λέμε πάντα ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη τα κάνει όλα καλά έχει κάνει και αυτή πολλά λάθη είτε επικοινωνιακά είτε λάθη σε επιλογές προσώπων . Σημασία όμως θα πρέπει να έχει η επόμενη ημέρα. 

Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας θα πρέπει να στηρίξει ουσιαστικά τους πολίτες που έμειναν εγκλωβισμένοι στα σπίτια τους χωρίς ρεύμα τόσες ημέρες. Θα πρέπει να βρεί το τρόπο να στηρίξει όλους αυτούς τους ανθρώπους που έμειναν χωρίς εισόδημα όλες αυτές τις ημέρες. Τους ηλικιωμένους που στην ηλικία τους ζούν με ψίχουλα και ταυτόχρονα στηρίζουν νοικοκυριά αφού πολλά από τα παιδιά αυτών των ηλικιωμένων ζούν από τη σύνταξή τους. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες που ζούν τις οικογένειές τους και δεν μπορούσαν να εργαστούν . Θα πρέπει αυτή η κυβέρνηση να βάλει το μαχαίρι στο κόκαλο και να αποδώσει ευθύνες είτε σε ανθρώπους που δεν διαχειρίστηκαν τους δήμους τους όπως θα έπρεπε είτε στο φορέα Δεδδηέ. Δεν μιλάμε για τους ανθρώπους που έμειναν ξάγρυπνοι πάνω από 5 ημέρες ούτε για εκείνους που με κίνδυνο τη ζωή τους έτρεχαν από κολώνα σε κολώνα και από δίκτυο σε δίκτυο. Μιλάμε για την διοίκηση της Δεδδηέ. 

Θα πρέπει αυτή η κυβέρνηση να σταθεί δίπλα σε κάθε πολίτη ακόμη και σε αυτούς που εκφάζουν το θυμό και την οργή τους για όλα όσα πέρασαν τούτες τις ημέρες .

Κλείνοντας αν κάνει κάποιος μια σύγκριση διαχείρισης της κακοκαιρίας ανάμεσα σε περιφέρειες της Ελλάδας θα πρέπει να ειπωθεί ένα μεγάλο μπράβο στο Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Φάνη Σπανό γιατί κράτησε σε αντίξοες συνθήκες το δίκτυο ανοιχτό και σε όποια δυσκολία προέκυπτε άμεσα ερχόταν σε επαφή με δημάρχους της Εύβοιας και τα όποια προβλήματα αντιμετωπίστηκαν πολύ γρήγορα.

Δεν πλημμύρισαν περιοχές ,δεν έμειναν περιοχές για μέρες χωρίς ρεύμα , δεν κινδύνεψαν οι πολίτες , δεν εγκλωβίστηκαν και δεν κόπηκαν οι πόλεις της Εύβοιας από το χιονιά ούτε τα οδικά δίκτυα έμειναν με χιόνι .









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου