Σχολικά bazaar με ανανεωμένα σχολικά είδη από «Το Χαμόγελο του Παιδιού»



«Το Χαμόγελο του Παιδιού» προσκαλεί τους φίλους και υποστηρικτές του να επισκεφτούν τα σχολικά bazaar που διοργανώνει σε πολλές περιοχές της Ελλάδας, να υποδεχτούν την σχολική χρονιά με Χαμόγελο και να στηρίξουν τα παιδιά που μεγαλώνουν στα 14 Σπίτια του Οργανισμού.

 

Μέσα από τα νέα πολύχρωμα, σχολικά είδη του Οργανισμού τα παιδιά διδάσκονται πολύτιμες αξίες και αποκτούν σημαντικά εφόδια για τη ζωή τους. Στη νέα συλλογή σχολικών ειδών οι μικροί και μεγάλοι φίλοι του Οργανισμού θα βρουν τετράδια γεμάτα μηνύματα αγάπης, φιλίας και διαφορετικότητας, όπως και τετράδια και σχολικά είδη που προάγουν τη φαντασία και ενισχύουν τη διάθεση για μάθηση με ευχάριστο τρόπο.

 

Για τους μικρούς ζωγράφους διατίθενται στη σχολική συλλογή μπλοκ ζωγραφικής, χρωμοσελίδες με αυτοκόλλητα, μαρκαδόροι σε διαφορετικά μεγέθη, ξυλομπογιές, κηρομπογιές, νερομπογιές και γραφική ύλη σε νέα δημιουργικά σχέδια, εξαιρετικής ποιότητας, φιλικά προς το περιβάλλον, σε προσιτές, πάντα, τιμές.


  

Με κάθε αγορά ενισχύετε το πολυσχιδές έργο του Οργανισμού, υποστηρίζοντας την προσπάθειά μας να παραμένουμε στο πλευρό κάθε παιδιού σε κίνδυνο κι ανάγκη. 

 

Αξίζει να σημειωθεί πως «Το Χαμόγελο του Παιδιού» το Α’ εξάμηνο του 2022, υποστήριξε 38.710 παιδιά καθώς και τις οικογένειές τους. Στις Γραμμές 116111, 1056, και 116000, διαχειριστήκαμε πάνω από 122.600 κλήσεις για θέματα κακοποίησης, εξαφανίσεων και συμβουλευτικής σε παιδιά και ενήλικες, ενώ υποστηρίξαμε 61 παιδιά καθώς και τις μητέρες τους, που έχουν υποστεί ενδοοικογενειακή βία. Σήμερα, στα 11 Σπίτια μας, μεγαλώνουν 262 παιδιά.

 

Φέτος, διαλέγουμε τα πιο ξεχωριστά σχολικά, κάνοντας τη διαφορά στη ζωή ενός παιδιού.

 

Διαλέγουμε σχολικά, μοιράζουμε Χαμόγελα!

 

Τα είδη του Οργανισμού μπορείτε να τα βρείτε και στο e-shop μας:

https://www.hamogelo.gr/gr/el/eshop/scholika/ ή να επικοινωνήσετε στα τηλ. 210 3306140 ή 11040 (αστική χρέωση).

ΧΑΛΚΙΔΑ




12/9 -14/9

Χαλκίδα

Πλατεία Όπισθεν Δικαστικού Μεγάρου (Public)

Ωράριο καταστημάτων

Για περισσότερες πληροφορίες: 

«Το Χαμόγελο του Παιδιού», 

ΚΑΚΙΕ Στ. Ελλάδας, Φαβιέρου 41, Χαλκίδα 

2221079788, halkida@hamogelo.gr 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου