Επίσκεψη Θ. Ζεμπίλη στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Ευβοίας

 


Τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Ευβοίας επισκέφτηκε σήμερα ο Θανάσης Ζεμπίλης όπου συναντήθηκε με τον Διευθυντή κ. Κώστα Φράγκο και τον Προϊστάμενο Εκπαιδευτικών Θεμάτων κ. Γιώργο Καπενεκά.

 Με τα έως τώρα δεδομένα η γενική εικόνα στα σχολεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην Εύβοια είναι πολύ καλή, καθώς υπάρχουν μόλις 50 κενά στις 1200 θέσεις που αναλογούν. Τα συγκεκριμένα κενά, δε, προέκυψαν κυρίως από διορισμένους εκπαιδευτικούς που έκαναν χρήση του δικαιώματος τους για άδεια.

 Πρόκειται αναμφίβολα για μια κατάσταση που είναι εξαιρετικά καλύτερη σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, ενώ μέχρι τις αρχές Οκτωβρίου προβλέπεται να έχουν καλυφθεί όλα τα κενά, κατόπιν της τοποθέτησης των αναπληρωτών.

Εκτός από το θέμα της κάλυψης των κενών θέσεων, ο Βουλευτής Ευβοίας συζήτησε με τον Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και τον Προϊστάμενο Εκπαιδευτικών Θεμάτων και θέματα που αφορούν στην ειδική εκπαίδευση, καθώς και στην παράλληλη στήριξη.

«Η εικόνα που παρουσιάζουν τα σχολεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Εύβοιας είναι πολύ καλύτερη σε σύγκριση με άλλες χρονιές. Η προετοιμασία και η οργάνωση που έχει κάνει το Υπουργείο Παιδείας & Θρησκευμάτων είναι όντως εξαιρετικά καλή και αποτελεσματική. Είναι πολύ σημαντικό ότι με το χτύπημα του πρώτου κουδουνιού διαπιστώνεται εύρυθμη λειτουργία των σχολείων. Τα επιμέρους προβλήματα σύντομα θα αντιμετωπιστούν», δήλωσε ο Βουλευτής Εύβοιας. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου