Πρόγραμμα συζητήσεων συσκέψεων

 Πρόγραμμα συζητήσεων συσκέψεων που οργανώνουν οι Κομματικές Οργανώσεις

Οι Κομματικές Οργανώσεις Εύβοιας του ΚΚΕ οργανώνουν συσκέψεις με θέμα: «Καμία αναμονή! Αγωνιστική συμπόρευση με το ΚΚΕ παντού για να γίνει ο λαός πρωταγωνιστής». Συγκεκριμένα:

·         Η ΚΟΒ Καρύστου την Κυριακή 30 Οκτώβρη στις 19:00 στα γραφεία του Κόμματος με ομιλητή τον Δημήτρη Παρασκευά, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Αν Στερεάς Εύβοιας.

·         Η ΚΟΒ Αλιβερίου την Δευτέρα 31 Οκτώβρη στις 19:30 στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου στο Αλιβέρι με ομιλητή τον Κώστα Μπάτσικα, μέλος της ΚΕ και γραμματέα Περιοχής Αν Στερεάς Εύβοιας.

·         Η ΚΟΒ Αρτεμισίου την Τρίτη 1 Νοέμβρη στις 18:00 στο Ψαροπούλι στο μαγαζί «Ο Θαλασσινός» με ομιλητή τον Δημήτρη Λιάσκο μέλος της Επιτροπής Περιοχής Αν Στερεάς Εύβοιας.

·         Η ΚΟΒ Νοσοκομείου την Τετάρτη 2 Νοέμβρη στις 20:00 στο «Τέχνης Δρώμενα» (Ιφιγενείας 8Α, Χαλκίδα) με ομιλήτρια την Ελένη Παπαγεωργίου γιατρό στο Γενικό Ογκολογικό Νοσοκομείο Κηφισιάς (ΓΟΝΚ) και συνεργάτη του Τμήματος Υγείας - Πρόνοιας της ΚΕ του ΚΚΕ.

·         Η ΚΟΒ Αιδηψού την Τετάρτη 2 Νοέμβρη στις 19:00 στο Πνευματικό Κέντρο Λ. Αιδηψού «Μελίνα Μερκούρη» με ομιλητή τον Κώστα Μπασδέκη, μέλος της ΚΕ και του γραφείου περιοχής Αν Στερεάς Εύβοιας.

·         Οι ΚΟΒ Νεάπολης και Κέντρου Χαλκίδας το Σάββατο 5 Νοέμβρη στις 19:00 στα γραφεία του Κόμματος (Σαμαρτζή 24 και Γκορτζή) με ομιλητή τον Κώστα Παρασκευά, μέλος του Πολιτικού Γραφείου της ΚΕ .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου