Καλησπέρα φίλοι μου και καλή εβδομάδα .

 


Καλησπέρα φίλοι μου και καλή εβδομάδα να έχουμε. 

Φαίνεται ότι η εβδομάδα που πέρασε μας έδωσε το κλίκ για να ξεκινήσουμε από το δικό μας και εντελώς άγνωστο ιστότοπό μας να σας ενημερώνουμε για διάφορα θέματα που συμβαίνουν στην Εύβοια...

 Από το 2012 κάναμε το δικό μας βήμα στην επιχειρηματικότητα με ότι συνεπάγεται για μια γυναίκα να κάνει έναρξη επαγγέλματος στο χώρο της ενημέρωσης και στο χώρο των διαφημιστικών υπηρεσιών . Άλλες φορές με επιτυχίες, αποτυχίες ,πέσαμε, σηκωθήκαμε  δεχθήκαμε και ακόμη δεχόμαστε πόλεμο . Άλλες φορές ο πόλεμος είναι σε υγιή πλαίσια ,σε ένα υγιή ανταγωνισμό και άλλες φορές κάποιοι επιλέγουν χτυπήματα κάτω από τη ζώνη και νομίζουν ότι πάντα εμείς θα σιωπούμε, θα κάνουμε ότι δεν ξέρουμε δεν ακούσαμε, δεν γνωρίζουμε ή δεν μαθαίνουμε για ποιούς λόγους γίνεται η ίδια ταχτική κάθε φορά λίγους μήνες πρίν τις εκλογές. 

Για να τελειώνουμε λοιπόν με όλους αυτούς που επιβιώνουν με ταχτικές που όλοι εκεί στην Εύβοια γνωρίζουν πολύ καλά ποιοι και γιατί κάθε φορά λίγους μήνες πρίν την προεκλογική περίοδο στοχοποιούν  ανθρώπους που είναι δίπλα στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας ή που πιστεύουν περισσότερο το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας από άλλους χώρους πολιτικής , εδώ θα ήμαστε και θα γράφουμε τις δικές μας απόψεις στον δικό μας άγνωστο ιστότοπο . 

Είναι δικαίωμά μας να στηρίζουμε το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας αλλά όπως ξέρετε όλοι και αν δε το ξέρετε γυρίστε το χρόνο πίσω στις αναρτήσεις μας και θα διαπιστώσετε από μόνοι σας  ότι εμείς ποτέ δεν κόψαμε το δικαίωμα να ακούγεται η φωνή και άλλων κομμάτων ιδεών κλπ. Όχι μόνο δεν κόψαμε τη φωνή κανενός αλλά δεν μπήκαμε και στη διαδικασία να μαυρίζουμε κάθε άποψη που είναι διαφορετική από τη δική μας ή που δεν θα άρεσε ακόμη και στο ίδιο κόμμα που πιστεύουμε και στηρίζουμε .

Ακούμε καιρό τώρα ότι σας ενοχλεί που δημοσιεύουμε περισσότερες αναρτήσεις που αφορούν το Δήμο Χαλκιδέων , τη Κυρία Βάκα ,τη Περιφέρεια το κύριο Σπανό κλπ. Μετά δυσαρεστηθήκατε που αναρτούμε θέσεις απόψεις νέα και από τους κυρίους  Κεδίκογλου , Ζεμπίλη ,Πνευματικό κλπ.

Ρωτάμε λοιπόν ευθέως εσάς τους ανθρώπους που σας γνωρίζουν όλοι και έχετε κάνει τις μέγα επιτυχίες σε τομείς δημοσιογραφίας ,εργασίας κλπ ευθυνόμαστε εμείς  που δήμοι της Εύβοιας μας απέκλεισαν από τα γραφεία τύπου τους και δε μας στέλνουν ενημερωτικό υλικό ;  Είναι τυχαίο ότι κάποιοι δήμοι μας έχουν αποκλίσει από τις λίστες τους και τα γραφεία τύπων τους ενημερώνουν συνεχώς όλους τους άλλους εκτός από τη δική μας σελίδα; 

Πάμε παρακάτω σας ενόχλησε και ότι δημοσιεύουμε θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ γιατί να μην αναρτήσουμε απόψεις των ανθρώπων που πιστεύουν ή αγωνίζονται για το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ ; 

Αυτό κύριοι δεν είναι σωστή δημοσιογραφία?... 

Ο κάθε δημοσιογράφος είτε με πτυχία, είτε με μεταπτυχιακά, είτε με πτυχία από ιδιωτικές σχολές ή και εξ αποστάσεως πτυχία ακόμη και εκείνοι που είναι ανεξάρτητοι δημοσιογράφοι, (σε αυτή τη κατηγορία ανήκω για εσάς το λέω που αναρωτιέστε γιατί και πώς ασχολούμαι με τη δημοσιογραφία και ρωτάω εσάς  ποιος θα μου πεί για το τι επάγγελμα θέλω να κάνω και με τι θα ασχολούμαι επαγγελματικά άραγε εσείς πήρατε έγκριση απο κανέναν όταν τη μία αποκαλείστε δημοσιογράφοι και την άλλοι υπάλληλοι και την άλλη κάτι άλλο που στο φινάλε δεν είναι κακό να αλλάζεις επαγγελματική κατεύθυνση και πορεία γιατί καλό είναι ο καθένας να αποκτάει εμπειρίες , άλλη στιγμή θα αναφερθούμε περισσότερο στο θέμα  )μπορούν να πιστεύουν, να υποστηρίζουν όποιο κόμμα θέλουν αλλά αν θέλουν να λογίζονται για σωστοί θα πρέπει να δίνουν βήμα να ακουστούν όλες οι απόψεις όλων των δημοκρατικών κομμάτων και ο κάθε πολίτης να βγάλει μόνος του το συμπέρασμα ποιος του κάνει και ποιος όχι.

Σας ενοχλεί ότι στηρίζουμε το Κό Σπανό για Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας σας ενοχλεί ότι στηρίζαμε και θα στηρίζουμε τη Νέα Δημοκρατία ,σας ενοχλεί ότι στηρίζαμε και θα στηρίζουμε τους Δήμους της Ευβοίας , αλλά από ότι μαθαίνουμε δεν ενοχλείστε με ταχτικές που δημιουργούν υποψήφιοι δήμαρχοι για το Δήμους και υποψήφιοι για τη Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.

Πήραμε λοιπόν τις αποφάσεις μας και θα σας αναλύσουμε εν καιρώ γιατί κάποιους ανθρώπους σεβόμαστε τον αγώνα τους και τη διαδρομή τους και κάποιους άλλους δεν τους πιστεύουμε. Προσοχή όχι για δικό μας συμφέρον αλλά για το γενικό καλό των πολιτών και το σύνολο της Εύβοιας .

Αυτά για σήμερα φίλοι μου..





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου