Συνεχίζονται οι συσκέψεις των Κ.Ο. Εύβοιας του ΚΚΕ: Καμία αναμονή! Αγωνιστική συμπόρευση με το ΚΚΕ παντού για να γίνει ο λαός πρωταγωνιστής


 Πρόγραμμα συζητήσεων συσκέψεων που οργανώνουν οι Κομματικές Οργανώσεις

Συνεχίζονται οι συσκέψεις των Κομματικών Οργανώσεων Εύβοιας του ΚΚΕ με θέμα: «Καμία αναμονή! Αγωνιστική συμπόρευση με το ΚΚΕ παντού για να γίνει ο λαός πρωταγωνιστής». Συγκεκριμένα:

·                    Η ΚΟΒ Νοσοκομείου την Τετάρτη 2 Νοέμβρη στις 20:00 στο «Τέχνης Δρώμενα» (Ιφιγενείας 8Α, Χαλκίδα) με ομιλήτρια την Ελένη Παπαγεωργίου γιατρό στο Γενικό Ογκολογικό Νοσοκομείο Κηφισιάς (ΓΟΝΚ) και συνεργάτη του Τμήματος Υγείας - Πρόνοιας της ΚΕ του ΚΚΕ.

·                    Η ΚΟΒ Αιδηψού την Τετάρτη 2 Νοέμβρη στις 19:00 στο Πνευματικό Κέντρο Λ. Αιδηψού «Μελίνα Μερκούρη» με ομιλητή τον Κώστα Μπασδέκη, μέλος της ΚΕ και του γραφείου περιοχής Αν. Στερεάς Εύβοιας.

·                    H KOB Κανήθου το Σάββατο 5 Νοέμβρη στις 18:00 στο «HabitCafé» στη νέα πλατεία Κανήθου (Γκίλη) με ομιλητή τον Δημήτρη Παρασκευά, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Αν. Στερεάς Εύβοιας.

·                    H KOB Ιστιαίας το Σάββατο 5 Νοέμβρη στις 19:00 στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου στην Ιστιαία, με ομιλητή τον Γιώργο Μαρίνο, μέλος του Πολιτικού Γραφείου της ΚΕ και βουλευτή Εύβοιας.

·                    Οι ΚΟΒ Νεάπολης και Κέντρου Χαλκίδας το Σάββατο 5 Νοέμβρη στις 19:00 στα γραφεία του Κόμματος (Σαμαρτζή 24 και Γκορτζή) με ομιλητή τον Κώστα Παρασκευά, μέλος του Πολιτικού Γραφείου της ΚΕ .

·                    Η ΚΟΒ Ν. Αρτάκης το Σάββατο 5 Νοεμβρίου στις 19:00 στο δημαρχείο Ν. Αρτάκης με ομιλητή τη Γεωργία Πύθουλα, μέλος του γραφείου περιοχής Αν. Στερεάς και Εύβοιας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου