Από το Fashion TV στο Μέγαρο Μουσικής, η σοπράνο Άντα Αθανασοπούλου

 Η σοπράνο Άντα Αθανασοπούλου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών για μία μόνο συναυλία.

 



 
Μαζί με τους καταξιωμένους μουσικούς της τζαζ σκηνής Δημήτρη Καλαντζή και Γιώργο Γεωργιάδη ερμηνεύουν τραγούδια του θρυλικού Αμερικανού συνθέτη Richard Rodgers. Ένα ατμοσφαιρικό ταξίδι αφιέρωμα στις μεγάλες επιτυχίες του μιούζικαλ και της τζαζ όπως “Η Μελωδία της Ευτυχίας”, “The Lady is a Tramp”, “Happy Christmas, little friend”. 

Μία συναυλία που μας μεταφέρει στη μαγεία των εορτών μέσα από τραγούδια που όλοι αγαπήσαμε. 

Άντα Αθανασοπούλου - The Sound of Dreams
Αίθουσα Διδασκαλίας Μουσικής Βιβλιοθήκης του Συλλόγου οι Φίλοι της Μουσικής 
στο ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ

Συντελεστές:
Άντα Αθανασοπούλου σοπράνο
Δημήτρης Καλαντζής πιάνο
Γιώργος Γεωργιάδης κοντραμπάσο

Επιμέλεια ήχου - Σχεδιασμός Φωτισμού: 
Σάκης Μαράκας

Σάββατο 10 Δεκεμβρίου
Ώρα έναρξης 8:30μμ 

Εισιτήρια μόνο στο Ticket Services 


Την Άντα Αθανασοπούλου την απολαύσαμε πρόσφατα στο World Excellence Gala του Fashion TV κάτω από την Ακρόπολη, ανάμεσα στις μοναδικές δημιουργίες του Βασίλη Ζούλια και του Περικλή Κονδυλάτου. Το τραγούδι Aria Passion του συνθέτη Γιώργου Βούκανου που ερμήνευσε εκεί, βραβεύτηκε από τα διεθνή LIT Awards - Platinum Winner/Best Inspirational Music 2022. 


Λίγο πριν την είδαμε στο φαντασμαγορικό Parfait Athens, ανάμεσα σε ταλαντούχους performers να μας μαγεύει με τις ερμηνείες της. H μουσική της διαδρομή όμως, έχει ξεκινήσει καιρό τώρα από την ηλικία των 10 ετών τραγουδώντας πλάι στη διεθνούς φήμης Βίκυ Λέανδρος και σε μεγάλες ορχήστρες όπως η Συμφωνική Ορχήστρα της ΕΡΤ. 


Από τότε έως σήμερα έχει συμμετάσχει ως σολίστ σε Διεθνή Φεστιβάλ, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, στο Ηρώδειο, σε τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές παραγωγές της ΕΡΤ, σε δισκογραφικές παραγωγές και με μουσικά σύνολα και ορχήστρες όπως του Δήμου Αθηναίων, Ορχήστρα Νέων Ζυρίχης Crescendo, Ορχήστρα Νέων του Boeblingen, Ορχήστρα Νέων Jazz Big Band του Freiburg, στο Masterclass της διεθνούς φήμης σοπράνο Sumi Jo στο Mozarteum Summer Academy και στον κύκλο συναυλιών Schlosskonzert στο Schloss Höch του Salzburg. 

Τώρα βρίσκεται στο Λονδίνο συνεχίζοντας την πορεία της εκεί, με νέες συναυλίες και ετοιμάζοντας τα καινούρια της τραγούδια. 

(63) Ada Athanasopoulou - QUERER [Alegría - Cirque du Soleil] - YouTube



Λάμπρος Κωνσταντάρας

Γενική Διεύθυνση Digital Ray Records

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου