Έρχεται για 4η χρονιά από 20 – 22 Απριλίου 2024 η Ανθοκομική έκθεση Σπερχειάδας

 ΕΝΑΣ ΚΗΠΟΣ ΟΛΗ Η ΠΟΛΗ


Η πολύχρωμη και ευωδιαστή γιορτή που ομορφαίνει κάθε χρόνο την πόλη μας έρχεται για 4η χρονιά από 20 – 22 Απριλίου 2024, να μας θυμίσει ότι ήρθε η εποχή να ομορφύνουμε τους κήπους και τα μπαλκόνια μας με πανέμορφα λουλούδια!Η 4η Ανθοκομική έκθεση Σπερχειάδας, διοργανώνεται από τον Εμπορικό και Βιοτεχνικό Σύλλογο Σπερχειάδας, υπό την αιγίδα του Δήμου Μακρακώμης, την στήριξη του Επιμελητηρίου Φθιώτιδος και της Κοινότητας Σπερχειάδος.

Παραγωγοί και έμποροι θα εκθέσουν χιλιάδες λουλούδια και φυτά εσωτερικού και εξωτερικού χώρου. Ένα πανέμορφο και πολύχρωμο σκηνικό θα στηθεί στην κεντρική πλατεία Σπερχειαδας.

Με ανθό-συνθέσεις, φυτά, μυρωδικά Ανθοκομικά, κήπο τεχνικά, έπιπλα κήπου, χειροποίητα μαγιάτικα στεφάνια, δώρα και πολλές προτάσεις από ειδικούς για την φροντίδα των φυτών μας!

-Σεμινάρια ανθοδετικής

-Ζωντανή Μουσική

-Βιωματικά εργαστήρια

-Work shop


-Δράσεις που στόχο έχουν να ευαισθητοποιήσουν μικρούς και μεγάλους για την Προστασία του περιβάλλοντος, την ανακύκλωση, την φιλοζωία, την σύνδεση και την αλληλεπίδραση μεταξύ του φυσικού περιβάλλοντος και των ανθρωπίνων δραστηριοτήτων.Μια βόλτα στην 4η ανθοκομική έκθεση Σπερχειάδας θα μας γεμίσει με χρώματα αρώματα χαρά και ευεξία, απολαμβάνοντας όμορφες εικόνες από την λουλουδένια πλατεία μας!

Η άνοιξη έρχεται στην πόλη μας και γινόμαστε... ΟΛΗ Η ΠΟΛΗ ΕΝΑΣ ΚΗΠΟΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου