Στην διεθνή έκθεση “Travel Expo Cyprus 2024”, που διεξήχθη στον χώρο κρατικής έκθεσης στην Λευκωσία για 25η χρονιά , παραβρέθηκε η Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού και Πολιτισμού, κ. Φανή Παπαθωμά.
Το παρών στην εκδήλωση της Περιφέρειας Στερεάς  Ελλάδας αλλά και στο περίπτερο έδωσαν τόσο ο Υφυπουργός Τουρισμού της Κύπρου, κ. Κωνσταντίνος Κουμής, όσο και ο Πρέσβης της Ελλάδας στην Κύπρο, κ. Ιωάννης Παπαμελετίου καθώς και ο Διευθυντής  του ΕΟΤ Της Κύπρου κ. Πέτρος Σαγάνας, οι οποίοι επιβεβαίωσαν το διαρκώς αυξανόμενο ενδιαφέρον της Κυπριακής αγοράς για την Περιφέρεια στερεάς Ελλάδας αλλά και για τα προϊόντα της. 

Στην αποστολή συμμετείχε επίσης, ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας Κωνσταντίνος  Γαλάνης, αντιπροσωπείες της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης και του Επιμελητηρίου Ευβοίας, καθώς και επιχειρηματίες και παραγωγοί της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.
Η Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Πολιτισμού, κ. Φανή Παπαθωμά σε δηλώσεις της τόνισε:

«Η εν λόγω τουριστική έκθεση αριθμεί περισσότερους από 10.000 επισκέπτες ετησίως  και φιλοξενεί εκθέτες από όλη την Ευρώπη, κυρίως όμως από την Ελλάδα η οποία αποτελεί και έναν εκ των δημοφιλέστερων προορισμών για την Κυπριακή αγορά.150 πτήσεις την εβδομάδα και περισσότεροι από 700.000 Κύπριοι  επιλέγουν την χώρα μας για τις διακοπές τους , καθ’  όλη την διάρκεια του έτους, δείχνοντας ιδιαίτερη προτίμηση στον Πολιτιστικό, τον Θρησκευτικό – Προσκυνηματικό τουρισμό και στις υπαίθριες δραστηριότητες , με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας να τοποθετείται πλέον,  ιδιαίτερα ψηλά στις προτιμήσεις τους.


Κατά την διάρκεια της “TravelExpoCyprus 2024”, παρουσιάστηκε στο κοινό αλλά και στους επιχειρηματίες της Κύπρου το πλήρως ανανεωμένο και δυναμικό πρόγραμμα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, έλαβε χώρα παρουσίαση του Επιμελητηρίου Ευβοίας, ενώ σε συνεργασία με την Αγροδιατροφική Σύμπραξη πραγματοποιήθηκε εκδήλωση, υπό την αιγίδα του ΕΟΤ και της Ελληνικής Πρεσβείας στην Κύπρο, κατά την διάρκεια της οποίας, προβλήθηκε το Τουριστικό αλλά και το Γαστρονομικό προϊόν της Περιφέρειάς μας , ενώ καθ΄ όλη την διάρκεια της Έκθεσης οι επισκέπτες είχαν την δυνατότητα να απολαύσουν προϊόντα και  διάφορες ποικιλίες κρασί, των παραγωγών της Περιφέρειάς μας.

 Προγραμματίστηκαν δυναμικές συνεργασίες με την Πρεσβεία και τον ΕΟΤ της Κύπρου, οι οποίες θα συνεχίσουν να επιφέρουν αυξητικά αποτελέσματα του τουριστικού μας προϊόντος».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου