Αποφάσεις της Τακτικής συνεδρίασης της Ν.Ε. Εύβοιας του ΣΥΡΙΖΑ

C:\Users\User\Desktop\siriza.jpg
Νομαρχιακή Επιτροπή Εύβοιας
Η τακτική συνεδρίαση της Νομαρχιακής Επιτροπής Εύβοιας του ΣΥΡΙΖΑ, που έγινε την Κυριακή 2 Φεβ. 2020, αποφάσισε:
  • Την νομιμοποίηση 2 νέων οργανώσεων,  μετά από αίτηση που υπέβαλαν νέα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ: την Ο.Μ. Ν. Αρτάκης και την Ο.Μ. Διρφύων, ικανοποιώντας την απαίτηση των προοδευτικών και αριστερών πολιτών για ενίσχυση του ΣΥΡΙΖΑ στις τοπικές κοινωνίες. 
  • Την δημιουργία εκδήλωσης για το Γυναικείο ζήτημα, στις 8 του Μάρτη.
  • Την συνέχιση της πολιτικής εξόρμησης του κόμματος, σ΄ όλη την Εύβοια, με θεματικές εκδηλώσεις. Τον προγραμματισμό  και την θεματολογία θα επεξεργαστεί η Γραμματεία της Νομαρχιακής Επιτροπής, σε συνεργασία με τις τοπικές Οργανώσεις Μελών.
  • Θεματική εκδήλωση για την Κλιματική Αλλαγή, που θα γίνει σε τόπο και χρόνο που θα οριστεί.
Υπήρξε ενημέρωση για την πορεία της εγγραφής και της ένταξης  νέων μελών στο ΣΥΡΙΖΑ και διαπιστώθηκε ο διπλασιασμός των μελών, διαδικασία που βρίσκεται σε εξέλιξη.
Ενημέρωση για τις Πολιτικές εξελίξεις και την πορεία προς το 3ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, ενημέρωσε ο σ. Θωμάς Τσούπος, μέλος του Οργ. Γραφείου και της Κ.Ε.
Υπενθυμίζονται οι προγραμματισμένες:
  • θεματική εκδήλωση για τα εργασιακά , τη Τετάρτη 5 Φεβ. 2020, στις 7:00μμ στο αμφιθέατρο της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας (Νομαρχία)με την σ. Έφη Αχτσιόγλου και τον σ. Ανδρέα Νεφελούδη,
  • Πολιτική εκδήλωση στην Λίμνη τη  Δευτέρα 10 Φεβ. 2020, με τον σ. Πάνο Σκουρλέτη, Γραμματέα της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ και τον σ. Βαγγέλη Αποστόλου, βουλευτή Εύβοιας, στον Κινηματογράφο της Λίμνης.
Χαλκίδα 3 Φεβ. 2020.

Από το Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου