Την δυναμική παρουσία ευβοϊκών επιχειρήσεων του κατασκευαστικού κλάδου, που συμμετείχαν με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας στην Διεθνή Έκθεση Constructions Cyprus 22, στήριξαν με την παρουσία τους - εκπροσωπώντας την Διοίκηση του Επιμελητηρίου Εύβοιας – οι κ.κ. Θεοδόσης Γεωργουλόπουλος και Νικόλαος Φωκίτης.


 




Η εν λόγω Έκθεση που απευθύνεται σε όλους τους επαγγελματίες που σχετίζονται με τον χώρο των κατασκευών και των δομικών υλικών, πραγματοποιήθηκε στην Λευκωσία, από 18 ως 20 Μαρτίου 2022.

 

Η όλη διοργάνωση παρουσίασε πολύ σημαντικό εξαγωγικό ενδιαφέρον, συγκεντρώνοντας λόγω γεωγραφικής θέσης, εμπορικούς επισκέπτες όχι μόνον από την Κύπρο, αλλά και από τις περισσότερες χώρες της Μέσης Ανατολής.

 

Οι ευβοείς επιχειρηματίες είχαν την ευκαιρία να διερευνήσουν την πιθανότητα σύναψης επαγγελματικών συμφωνιών και να προβάλλουν την τεχνογνωσία τους,  στους πολυάριθμους επισκέπτες του περιπτέρου της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, το οποίο στήριξε - μεταξύ άλλων - με την καθημερινή παρουσία του ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας και Εξωστρέφειας Στερεάς Ελλάδας και Μέλος του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου κ. Ευάγγελος Κούκουζας.

 

Κατά τη διάρκεια της Έκθεσης όλα τα Ελληνικά περίπτερα επισκέφτηκαν, η Υπουργός Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού κα Νατάσα Πηλείδου, αντιπροσωπεία της ΟΕΒ Κύπρου (Ομοσπονδία Εργοδοτών & Βιομηχάνων) πολλοί εκπρόσωποι Επιμελητηρίων της Κύπρου κ.α.

 

Οι εκπρόσωποι του Επιμελητηρίου αξιοποιώντας την διοργάνωση, σε συνάντηση τους με τον Πρόεδρο της ΟΕΒ Κύπρου κ. Αντώνη Αντωνίου και τον Αντιπρόεδρο της κ. Αντώνη Κουντούρη, συζήτησαν για το συνολικό επιχειρηματικό περιβάλλον του κλάδου, αλλά και για την ανάπτυξη στοχευμένων πρωτοβουλιών με σκοπό την αξιοποίηση των καλών προοπτικών συνεργασίας ευβοϊκών και κυπριακών επιχειρήσεων. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου