Ζεμπίλης από Δάφνη Ελιμνύων: Δρομολογήθηκε η ίδρυση και στελέχωση του Τομέα ΕΚΑΒ


  



Τον Ιανουάριο 2023 αναμένεται η προκήρυξη, η οποία θα προβλέπει 11 θέσεις διασωστών μόνιμης απασχόλησης στο ΕΚΑΒ του Δήμου Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας, με έδρα την Δάφνη Κεχριών, μετά από τη συνάντηση του Θανάση Ζεμπίλη με τον Πρόεδρο του ΕΚΑΒ κ. Νικόλαο Παπαευσταθίου. Με την συγκεκριμένη προκήρυξη πρόκειται να προσληφθούν 250 μόνιμοι διασώστες σε όλη την Ελλάδα, εκ των οποίων οι 200 θα τοποθετηθούν στην Αττική.  

 

Ο Θανάσης Ζεμπίλης επισκέφτηκε σήμερα τον οικισμό Δάφνης στο διαμορφωμένο χώρο του ΕΚΑΒ, μαζί με τον Πρόεδρο της Τ.Κ. Κεχριών κ. Στράτο Κουζοβούνα.

Όπως ενημερώθηκε, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, ο χώρος διαμορφώθηκε από την τεχνική υπηρεσία του Δήμου Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας, κατόπιν υποδείξεων της τεχνικής υπηρεσίας του ΕΚΑΒ. 

 

Ο Θανάσης Ζεμπίλης δήλωσε ικανοποιημένος από τις εξελίξεις, τονίζοντας ότι ο νέος Τομέας ΕΚΑΒ θα ενισχύσει τις υπηρεσίες επείγουσας ιατρικής και προνοσοκομειακής φροντίδας στη περιοχή και θα εξυπηρετήσει τις αυξανόμενες ανάγκες για την διακομιδή των πολιτών.  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου