Με μεγάλη επιτυχία η δράση δωρεάν ιατρικών εξετάσεων του Δήμου Χαλκιδέων








Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η δράση δωρεάν προληπτικών εξετάσεων του Δήμου Χαλκιδέων και του Κ.Ε.Π Υγείας του Δήμου Διρφύων-Μεσσαπίων, με τη συνεργασία του Γενικού Νοσοκομείου Χαλκίδας χθες, Δευτέρα 22 Απριλίου 2024, στην Αίθουσα «Αριστοτέλης».

98 πολίτες προσήλθαν, έγιναν 60 καρδιογραφήματα, 32 σπιρομετρήσεις, 62 συνταγογραφήσεις, ενώ όλοι υπεβλήθησαν σε αιματολογικό έλεγχο και εξετάσεις μέτρησης της αρτηριακής πίεσης, με την πολύτιμη συνδρομή του ιατρού εργασίας του Δήμου Χαλκιδέων κ. Αθανάσιου Σιμιτζή και της νοσηλεύτριας του Δήμου κ. Δήμητρας Κουμπατή, των ιατρών του Γενικού Νοσοκομείου Χαλκίδας, του Δ/ντη Πνευμονολογικού, Πνευμονολόγου-Φυματιολόγου κ. Στέλιου Ποδάρα, του ειδικού Καρδιολόγου κ. Γεώργιου Νερούτσου και του ειδικευόμενου ιατρού Γενικής Ιατρικής κ. Κωνσταντίνου Καγιούλη, των νοσηλευτριών του Γ.Ν Χαλκίδας κ. Ευαγγελίας Ορφανού, κ. Σωτηρίας Τόγια και των νοσηλευτριών του Κ.Ε.Π Υγείας του Δήμου Διρφύων-Μεσσαπίων κ. Ελένης Γιαννούτσου και κ. Αγγελικής Ράζου.

Στη δράση παρευρέθηκε η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα, η οποία μαζί με την Αντιδήμαρχο Υγείας Βασιλική Κόντου, ευχαρίστησαν τον Διοικητή του Γ.Ν Χαλκίδας κ. Κωνσταντίνο Χροναίο, τον Διευθυντή Ιατρικής Υπηρεσίας Γ.Ν Χαλκίδας, την Διευθύντρια Νοσηλευτικής Υπηρεσίας Γ.Ν Χαλκίδας κ. Ευρυδίκη Δεληγιώργη, τον Δήμο Διρφύων-Μεσσαπίων, τους ιατρούς και τις νοσηλεύτριες, για τη στήριξη και τη βοήθεια τους στη δράση, η οποία είχε ως στόχο την προαγωγή της υγείας και την προώθηση της μεγάλης αξίας της πρόληψης.

Αντίστοιχες δράσεις δωρεάν ιατρικών εξετάσεων θα πραγματοποιηθούν στο επόμενο χρονικό διάστημα σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου