Κοτόπουλα Αγγελάκης – KFC: 25 χρόνια στρατηγικής συνεργασίας

Μια από τις μακροβιότερες συνεργασίες της γιορτάζει φέτος η Αγγελάκης ΑΕ, καθώς εδώ και 25 χρόνια προμηθεύει καθημερινά τα καταστήματα KFC με τα φρέσκα ελληνικά κοτόπουλα Αγγελάκης. 


Η Αγγελάκης, ανταποκρινόμενη στα υψηλά στάνταρ, τις αυστηρές προδιαγραφές και προϋποθέσεις του παγκόσμιου brand KFC, εφαρμόζει συνεχείς ελέγχους σε όλα τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας και υιοθετεί πλήρως τις βέλτιστες διεθνείς πρακτικές ποιότητας για τα προϊόντα της, απαντώντας σε 4 βασικούς πυλώνες: στην ποιότητα και την ασφάλεια των προϊόντων, την ευζωία των πουλερικών και τη βιώσιμη λειτουργία και ανάπτυξη. 


Με αφορμή την επέτειο της συνεργασίας, ο κ. Γιώργος Τάνες, Διευθύνων Σύμβουλος της Food Plus AEBE, της εταιρείας που έχει τα δικαιώματα ανάπτυξης του σήματος της αλυσίδας εστιατορίων KFC στην Ελλάδα, απένειμε, σε ιδιαίτερα συγκινησιακό κλίμα, τιμητική πλακέτα στον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Αγγελάκης ΑΕ, κ. Θάνο Αγγελάκη.

«Η συνεργασία μας μετρά ¼ του αιώνα. Μέσα σε αυτά τα χρόνια κοινής επιχειρηματικής πορείας έχουμε διαχειριστεί τα δύσκολα, τις κρίσεις, την πανδημία,  και έχουμε εξελιχθεί μαζί δυναμικά - πάντα με όραμα, σεβασμό και υπευθυνότητα. Στα δικά μου μάτια, η Food Plus AEBE εκπροσωπεί όλες εκείνες τις αξίες που θα έπρεπε να πρεσβεύουν όλες οι επιχειρήσεις στην Ελλάδα αλλά και παγκοσμίως. Είμαστε πραγματικά περήφανοι γι’ αυτή την σπουδαία συνεργασία και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε και στο μέλλον με το ίδιο αίσθημα ευθύνης και την εγγύηση της ποιότητας Αγγελάκης.» σημείωσε ο κ. Θάνος Αγγελάκης

Λίγα λόγια για την Αγγελάκης Α.Ε.

Η ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ ΑΕ έχει συμπληρώσει 60 χρόνια επιτυχημένης πορείας στον κλάδο της πτηνοτροφίας, παραμένοντας πιστή στις ίδιες αξίες και αρχές που είχαν ο Νικόλαος και η Παναγιώτα Αγγελάκη όταν δημιούργησαν, το 1962, μια μικρή οικογενειακή επιχείρηση στη Χαλκίδα. Σήμερα, με αφοσίωση, μεράκι και συνέπεια, η επιχείρηση αυτή έχει εξελιχθεί σε μια καθετοποιημένη μονάδα παραγωγής κοτόπουλου, με έδρα τον Πούρνο Ευβοίας, που προσφέρει άμεσα πάνω από 200 θέσεις εργασίας και έμμεσα εκατοντάδες ακόμη θέσεις στην εφοδιαστική αλυσίδα, αποτελώντας έναν σταθερό πυλώνα ανάπτυξης της τοπικής και εθνικής οικονομίας. 

Συνεχιστές της φιλοσοφίας και της οικογενειακής παράδοσης της επιχείρησης, εδώ και 20 χρόνια, είναι ο Θάνος και ο Ταξιάρχης Αγγελάκης, η δεύτερη γενιά της οικογένειας. Σταθερή επιδίωξη όλα αυτά τα χρόνια είναι η ανάπτυξη και δημιουργία καινοτόμων προϊόντων, έχοντας πάντα στο επίκεντρο τον άνθρωπο και τις σύγχρονες διατροφικές ανάγκες. Παράλληλα, μία από τις κορυφαίες προτεραιότητες της ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ είναι η αειφόρος ανάπτυξη, με στόχο να καταφέρει να γίνει, σε βάθος δεκαετίας, μια ανθρακικά ουδέτερη πτηνοτροφική εταιρεία.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, Θάνος Αγγελάκης, μένει σταθερός στο όραμά του: η ποιότητα να μην θυσιάζεται ποτέ στον βωμό της ποσότητας, με τα προϊόντα της εταιρείας να παραμένουν κορυφαία σε γεύση και διατροφική αξία και να μη θυμίζουν σε τίποτα τυποποιημένα προϊόντα χωρίς φαντασία. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου