Εγκυος ξανά ;

Εγκυος ξανά η Μέγκαν Μαρκλ;
Φουντώνουν οι φήμες για νέα εγκυμοσύνη της Μέγκαν Μάρκλ. Η ίδια και ο πρόγκιπας Χάρι μετά από μερικές εβδομάδες διακοπών στον Καναδά και την παραίτησή τους από τα βασιλικά καθήκοντα φαίνεται πως περνάνε καλύτερα από ποτέ!
Στην πρώτη τους δημόσια εμφάνιση στο Λονδίνο μετά τις διακοπές τους η Μέγκαν Μαρκλ κρατούσε το παλτό της μπροστά από την κοιλιά της, κάνοντας τους παρουσιαστές της βρετανικής τηλεοπτικής εκπομπής «Sunrise» να υποθέσουν ότι ίσως περιμένει το δεύτερο μωρό της.
Η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι επισκέφθηκαν πρόσφατα την Ύπατη Αρμοστή του Καναδά στο Λονδίνο για να ευχαριστήσουν τον καναδικό λαό για τη φιλοξενία που τους παρείχε κατά την διάρκεια των διακοπών τους στη χώρα, όπου έμεναν σε ένα αρχοντικό αξίας 14,1 εκατομμυρίων δολαρίων στο Βανκούβερ.
Επρόκειτο για μια ασυνήθιστη κίνηση μέλους της βασιλικής οικογένειας, καθώς το ταξίδι τους στον Καναδά ήταν ιδιωτικό και δεν περιλάμβανε κάποια δημόσια εμφάνιση, άρα δεν χρειαζόταν να ευχαριστήσουν κανέναν. Ωστόσο, η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι, που συνηθίζουν να σπάνε τους κανόνες, επισκέφθηκαν την Ύπατο Αρμοστή του Καναδά, με την Δούκισσα του Σάσεξ να φορά μια μίντι σατέν καφέ φούστα, με καφέ πουλοβεράκι και ταμπά παλτό μπαίνοντας.
Βγαίνοντας όμως, η Μέγκαν Μαρκλ κρατούσε στα χέρια της το παλτό της και μάλιστα μπροστά στην κοιλιά της, πράγμα που θύμισε στους παρουσιαστές της εκπομπής την περσινή εμφάνιση της στο αεροδρόμιο του Σίδνεϊ όταν προσγειώθηκε για την βασιλική περιοδεία, κρατώντας μία στοίβα φακέλους μπροστά στην κοιλιά της και μερικά λεπτά αργότερα ακολούθησε και η επίσημη ανακοίνωση πως η Μέγκαν Μαρκλ διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της. Όπως είπε ο παρουσιαστής της εκπομπή Ντέιβιτ Κοχ, είχε μια λάμψη επάνω της η Μέγκαν Μαρκλ, με την συμπαρουσιάστρια Σαμάνθα Αρμιτάζ να προσθέτει:
«Ο τρόπος που κρατά το παλτό της μας θυμίζει την φορά εκείνη που προσπαθούσε να κρύψει την προηγούμενη εγκυμοσύνη της» στον μικρό Άρτσι.
Πάντως, αξίζει να σημειωθεί πως τα γραφεία στοιχημάτων πιστεύουν ότι μέσα στο 2020 η Μέγκαν Μαρκλ θα κάνει ακόμη ένα παιδί, την ώρα που ο πρίγκιπας Χάρι έχει δηλώσει ότι μαζί με την σύζυγό του θα φέρουν στον κόσμο το πολύ μέχρι δύο παιδιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου